Actualitat Assandca

Bingo Stars és, des del inici de l’Associació Andorrana Contra el Càncer, un actor implicat en col·laborar i ajudar en la lluita contra aquesta malaltia. Un any més, la sala de joc ha fet acte d’entrega d’un xec solidari que suma 958,70€ recaptats en les consumicions fetes de forma solidària, en el marc de la celebració del Dia Mundial Contra el Càncer, van ser destinats integralment a l’associació.

Com es fa des del 2014, el director general de la sala de joc andorrana, Marc Martos, ha lliurat un xec solidari per valor de 958,70 euros a Josep Saravia, president d’ASSANDCA. L’import cedit correspon al total del consum de restauració fet ahir a la sala de joc andorrana, que es compromet cada any a destinar integralment les recaptacions de dites consumicions fetes durant el Dia Mundial Contra el Càncer.
ExpoJoc, tal com recordava avui el president d’Assandca, “és la primera empresa privada del país que va organitzar accions socials per recaptar fons, i això des del moment que va néixer l’associació.”
Marc Martos, per la seva part, s’ha mostrat molt satisfet de poder col·laborar amb aquesta causa any rere any i ha reiterat que “més enllà dels aspectes d’ocin i de lleure pels quals se’ns coneix, des de Bingo Stars donem suport
regularment a iniciatives i associacions del país que tenen una vocació social i inclusiva. En el cas d’ASSANDCA, en tractar-se de salut i d’una malaltia que afecta cada dia més persones, i d’una causa que ens pot afectar a tots de lluny o de prop en algun moment, considerem que es imprescindible estar al seu costat i per això des del principi hi hem volgut ser.”