TOTA COL·LABORACIÓ AMB NOSALTRES ES TRADUIRÀ SIMBÒLICAMENT EN LLAÇOS, QUE ANIREM SUMANT EN AQUEST MARCADOR. AJUDA’NS A SUPERAR ELS 10.000!

Tota col·laboració és molt important per a ASSANDCA, atès que som una Associació sense ànim de lucre. Les contribucions econòmiques ens permetran dur a terme les nostres tasques i objectius. També necessitem suports no monetaris per desenvolupar l’activitat. Per això, es pot esdevenir soci col·laborador facilitant gratuïtament materials per a funcionament, béns o serveis.

Si la vostra empresa vol ajudar-nos a sumar llaços per alleujar el dolor, ompliu aquest formulari i us informarem sobre com podeu col·laborar amb ASSANDCA.

icona_off  2,643 LLAÇOS

  • ADVERTIMENT DE PROTECCIÓ DE DADES: De conformitat amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, s’informa la persona interessada que les seves dades personals passaran a formar part dels fitxers interns d’Assandca. Així mateix, s’informa la persona interessada que l’adreça on pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició és info@assandca.com. És obligació de l’usuari mantenir actualitzades les dades de forma que corresponguin a la realitat en cada moment.