Dia-mundial-contra-el-cancer

Coincidint amb el Dia mundial contra el càncer (4 de febrer), organitzem cada any un taller de salut i alimentació de caire pedagògic i divulgatiu amb finalitats solidàries sobre alimentació durant el tractament del càncer.

L’objectiu dels tallers que s’ofereixen és donar a conèixer els avenços en l’àmbit de l’alimentació que vinculen cada cop més la relació entre els bons hàbits alimentaris i la prevenció del càncer. D’aquesta manera, tal i com van fer els últims tallers, l’activitat posa a la disposició dels malalts oncològics i de la ciutadania en general recursos per ajudar les persones a mantenir un estat nutricional òptim.

Agafa la paella pel mànec’ és el nom que reben aquests tallers demostratius i la sessió pràctica sobre l’alimentació durant el tractament del càncer. En l’edició del febrer del 2018 van ser impartits per Bomosa i van comptar amb la presència de Marc Gil, nutricionista i dietista de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell , i Eduard Cabanes, especialitzat en cuina ecològica.

La participació normalment és gratuïta, però cal fer inscripció prèvia.

Altres Accions de Conscienciació i Divulgació