ACTUALITAT / BLOG

La Setmana contra el càncer de mama d'ASSANDCA començarà amb la il·luminació dels edificis de Vall Banc

img
11-10-2017

El 19 d'octubre es commemora el Dia mundial contra el càncer de mama i ASSANDCA organitza amb la col·laboració de nombroses entitats una setmana d'activitats. La iniciativa tindrà el seu tret de sortida el mateix dia 19 a les 19 hores amb la il·luminació de rosa de tres de les oficines de Vall Banc. Així, les seus de Vall Banc d'Escaldes-Engordany, Andorra la Vella i la Massana lluiran una façana solidària per recordar la importància de seguir lluitant.

Per tal de donar a conèixer la importància de la prevenció i reforçar la presència de l'associació al carrer, el mateix dijous, des de les 9 i fins a les 19 hores, es podrà comprar la polsera solidària d'ASSANDCA. La cita serà davant les oficines de Vall Banc d'Andorra la Vella (plaça Rebés) i Escaldes-Engordany (av. Carlemany). A més d'adquirir aquesta polsera (8 euros a favor d'ASSANDCA), qui ho desitgi també podrà trobar díptics informatius per a la detecció precoç del càncer de mama i tota la informació sobre l'associació.

L'encesa de llums obrirà la Setmana contra el càncer de mama que clourà amb la Caminada contra el càncer del 29 d'octubre. Durant aquests 10 dies diferents empreses del Principat s'han bolcat amb l'acció i aportaran diferents activitats de caire lúdic, esportiu i educatiu.

Així, la Farmàcia Galeno vendrà pintallavis i pintaungles solidaris i recaptarà 1 euro per cada producte venut de la gama Beter. 

De la seva banda, la Farmàcia Torrent d'Encamp posen a la venda els perfums solidaris per 2,5 euros destinats íntegrament a l'associació. 

Júlia oferirà una masterclass de cardioboxing el dijous 19 d'octubre just davant de la botiga de Vivand a les 13.30 i 19.30 hores. A més, també faran make up i manicura solidària.

Una altra de les accions que s'han preparat és una taula rodona que parlarà sobre la detecció precoç del càncer de mama. Se celebrarà el dimarts 24 d'octubre a les 19.30 hores al Centre Júlia (av. Carlemany, 115).

El Club Esportiu AnyósPark han preparat una masterclass de zumba el dissabte 21 d'octubre a les 18.30 hores. El preu per als no socis serà de 12 euros i els socis 6 euros.

La polsera solidària també es podrà comprar a la botiga MO, a les farmàcies Galeno i al Club Esportiu d'AnyósPark i Urban Andorra.

Totes aquestes accions serviran per recaptar diners per l'associació i també per donar a conèixer l'associació al gran públic i, al mateix temps, que coneguin les funcions d'ASSANDCA a més de consolidar el paper de l'associació al servei de les persones malaltes de càncer i el seu paper de divulgació i conscienciació vers la malaltia i la seva realitat al país.

El president d'ASSANDCA, Josep Saravia, s'ha mostrat molt satisfet de la implicació d'aquestes empreses i ha animat a tothom a participar. Saravia ha indicat que a Andorra no es disposen de dades de quantes persones pateixen aquest tipus de tumor però segons dades de l'Associació Espanyola contra el càncer (AECC), actualment el càncer de mama és el tumor més freqüent entre la població femenina, representant un 30% dels tumors en sexe femení al nostre país veí a Espanya. Com a dada rellevant s'estima que el risc de patir càncer de mama al llarg de la vida és d'aproximadament 1 de cada 8 dones.


FOTO: ANA

<<

TOTAL DE LLAÇOS
DONATS

2560AJUDA'NS
EMPRESES I INSTITUCIONS


PARTICULARS


VOLUNTARIS

XARXES SOCIALS


© ASSANDCA 2014 - Associació Andorrana Contra el Càncer | Avís legal | Donacions
366 650 - info@assandca.com

Avís LEGAL


De conformitat amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, s’informa la persona interessada que les seves dades personals passaran a formar part dels fitxers interns d’Assandca. Així mateix, s’informa la persona interessada que l’adreça on pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició és info@assandca.com. És obligació de l’usuari mantenir actualitzades les dades de forma que corresponguin a la realitat en cada moment.

×