ACTUALITAT / BLOG

La 4a Caminada contra el càncer vol arribar als 1.500 participants

img
10-10-17

La Caminada contra el càncer arriba enguany a la quarta edició i les expectatives de participació és poder arribar a les 1.500 persones. La caminada s'organitza amb la col·laboració de Pyrénées Andorra i la Fundació Jacqueline Pradère i tots els diners que es recullin aniran destinats a ASSANDCA.

La 4a caminada tindrà lloc el diumenge 29 d'octubre a les 11 hores i la sortida serà just davant del World Champions by 99. Com a novetat d'enguany, s'ha decidit no posar una quantitat mínima d'inscripció. Segons ha explicat el director de Màrqueting de Pyrénées, Joaquim Serrahima, "és una manera que cadascú doni el que bonament vulgui", i ha afegit que "altres anys ens trobàvem que la gent volia donar més diners, i d'aquesta manera els donem la llibertat de contribuir amb la lluita d'aquesta malaltia".

El president de l'Associació andorrana contra el càncer (ASSANDCA), Josep Saravia, ha destacat que l'objectiu és poder arribar a 1.500 participants: "No trobem que sigui una xifra descabellada". L'any passat es van recollir prop de 4.400 euros i "esperem que aquest any, amb aquest nou sistema d'inscripcions, poder superar aquesta xifra".

Les samarretes es poden comprar a partir d'aquest dimarts 10 d'octubre al departament d'Atenció al Client de Pyrénées (3a planta). Una altra novetat és que enguany s'han posat a la venda samarretes de talles més grans (XXL) i també per a nens per així poder atendre totes les demandes.

Els diners recaptats per la caminada aniran destinats a ajudar als malalts de càncer per qui necessiti desplaçar-se a Barcelona per fer el tractament de la patologia.

Durant la presentació, també s'ha especificat el recorregut de la caminada, que serà el mateix que l'any passat.

El secretari de la Fundació Jacqueline Pradère, Josep Manzano, ha aprofitat per fer una crida a la ciutadania animant-los a participar en aquest projecte solidari.

<<

TOTAL DE LLAÇOS
DONATS

2560AJUDA'NS
EMPRESES I INSTITUCIONS


PARTICULARS


VOLUNTARIS

XARXES SOCIALS


© ASSANDCA 2014 - Associació Andorrana Contra el Càncer | Avís legal | Donacions
366 650 - info@assandca.com

Avís LEGAL


De conformitat amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, s’informa la persona interessada que les seves dades personals passaran a formar part dels fitxers interns d’Assandca. Així mateix, s’informa la persona interessada que l’adreça on pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició és info@assandca.com. És obligació de l’usuari mantenir actualitzades les dades de forma que corresponguin a la realitat en cada moment.

×