ACTUALITAT / BLOG

Venuts més de 130 exemplars de 'No tot és córrer'

img
26 de juliol de 2017


Eduard Vergara ha presentat aquest dimarts a la tarda per segona vegada el seu llibre solidari 'No tot és córrer', on posa en relleu les experiències viscudes durant la cursa de l'Andorra Ultra Trail i les relaciona amb experiències personals. S'han publicat un total de 500 còpies del llibre, de les quals ja s'han venut aproximadament 130 exemplars. La presentació ha tingut lloc a la FNAC, espai on es comercialitzarà l'obra fins al pròxim mes de juny.


L'Eduard ha explicat que al principi no sabia com començar el llibre perquè "soc escriptor novell i per això vaig decidir demanar ajuda al Govern, els quals em van aconsellar una assessora lingüística: l'Helena Aranda". També va explicar que "primerament es volia fer un llibre descriptiu de la cursa, però l'Helena volia donar-li sentit. Cadascú té la seva pròpia història personal, és per això que vam decidir explicar la meva, utilitzant la cursa com el principal fil conductor."


A la presentació, acompanyant a l'Eduard, també hi ha assistit el president de l'Associació andorrana contra el càncer (Assandca), Josep Saravia, i un representant de l'ONG Aigua de Coco d'Andorra. Els beneficis obtinguts per la venda de l'obra seran repartits en parts iguals entre aquestes dues entitats. 


El principal punt de venda serà a la mateixa FNAC del centre comercial Pyrénées. 

<<

TOTAL DE LLAÇOS
DONATS

2560AJUDA'NS
EMPRESES I INSTITUCIONS


PARTICULARS


VOLUNTARIS

XARXES SOCIALS


© ASSANDCA 2014 - Associació Andorrana Contra el Càncer | Avís legal | Donacions
366 650 - info@assandca.com

Avís LEGAL


De conformitat amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, s’informa la persona interessada que les seves dades personals passaran a formar part dels fitxers interns d’Assandca. Així mateix, s’informa la persona interessada que l’adreça on pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició és info@assandca.com. És obligació de l’usuari mantenir actualitzades les dades de forma que corresponguin a la realitat en cada moment.

×