Més llaços, menys dolor

TOTAL DE LLAÇOS DONATS

2560

Benvinguts! Som l'Associació Andorrana Contra el Càncer. Tota col·laboració amb nosaltres es traduirà simbòlicament en llaços, que anirem sumant en aquest marcador. Ajuda'ns a superar els 10.000!

AJUDA'NS

Hi ha moltes maneres d'ajudar-nos a sumar llaços per donar escalf als afectats pel càncer. Escull la teva.


EMPRESES I INSTITUCIONS

PARTICULARS

VOLUNTARIS


VOLUNTARIS

El suport d’un equip de voluntaris sovint és imprescindible per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els familiars propers. Per això, Assandca considera necessària la promoció de diferents activitats dedicades a fomentar el voluntariat, com ara organitzar cursos de voluntaris, sessions per resoldre dubtes, crear grups de treball i fer trobades.
Amb els vostres gestos ens podeu ajudar a sumar més llaços per fer menys dolorós el càncer!

NOM *
COGNOMS *

DATA DE NAIXEMENT *
/ /
SEXE *

Masculí Femení

PASSAPORT O DNI *
NIVELL D'ESTUDIS

OCUPACIÓ


ADREÇA *

LOCALITAT *
PARRÒQUIA *

TELÈFON *
ADREÇA ELECTRÒNICA
EL SEU MISSATGE *


* Camps obligatoris


Advertiment de protecció de dades:

De conformitat amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, s’informa la persona interessada que les seves dades personals passaran a formar part dels fitxers interns d’Assandca. Així mateix, s’informa la persona interessada que l’adreça on pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició és info@assandca.com. És obligació de l’usuari mantenir actualitzades les dades de forma que corresponguin a la realitat en cada moment.© ASSANDCA 2014 - Associació Andorrana Contra el Càncer | Avís legal | Donacions
366 650 - info@assandca.com

Avís LEGAL


De conformitat amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, s’informa la persona interessada que les seves dades personals passaran a formar part dels fitxers interns d’Assandca. Així mateix, s’informa la persona interessada que l’adreça on pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició és info@assandca.com. És obligació de l’usuari mantenir actualitzades les dades de forma que corresponguin a la realitat en cada moment.

×