Més llaços, menys dolor

TOTAL DE LLAÇOS DONATS

2560

Benvinguts! Som l'Associació Andorrana Contra el Càncer. Tota col·laboració amb nosaltres es traduirà simbòlicament en llaços, que anirem sumant en aquest marcador. Ajuda'ns a superar els 10.000!

AJUDA'NS

Hi ha moltes maneres d'ajudar-nos a sumar llaços per donar escalf als afectats pel càncer. Escull la teva.


EMPRESES I INSTITUCIONS

PARTICULARS

VOLUNTARIS


EMPRESES I INSTITUCIONS

Tota col•laboració és molt important per a Assandca, atès que som una Associació sense ànim de lucre. Les contribucions econòmiques ens permetran dur a terme les nostres tasques i objectius. També necessitem suports no monetaris per desenvolupar l’activitat. Per això, es pot esdevenir soci col•laborador facilitant gratuïtament materials per al funcionament, béns o serveis.

Si la vostra empresa vol ajudar-nos a sumar llaços per alleujar el dolor, ompliu aquest formulari i us informarem sobre com podeu col•laborar amb Assandca.

NOM DE L'EMPRESA *
TELÈFON *
ADREÇA ELECTRÒNICA *

EL SEU MISSATGE *


* Camps obligatoris


Advertiment de protecció de dades:

De conformitat amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, s’informa la persona interessada que les seves dades personals passaran a formar part dels fitxers interns d’Assandca. Així mateix, s’informa la persona interessada que l’adreça on pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició és info@assandca.com. És obligació de l’usuari mantenir actualitzades les dades de forma que corresponguin a la realitat en cada moment.© ASSANDCA 2014 - Associació Andorrana Contra el Càncer | Avís legal | Donacions
366 650 - info@assandca.com

Avís LEGAL


De conformitat amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, s’informa la persona interessada que les seves dades personals passaran a formar part dels fitxers interns d’Assandca. Així mateix, s’informa la persona interessada que l’adreça on pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició és info@assandca.com. És obligació de l’usuari mantenir actualitzades les dades de forma que corresponguin a la realitat en cada moment.

×