fes-te-voluntari-assandca-andorra

TOTA COL·LABORACIÓ AMB NOSALTRES ES TRADUIRÀ SIMBÒLICAMENT EN LLAÇOS, QUE ANIREM SUMANT EN AQUEST MARCADOR. AJUDA’NS A SUPERAR ELS 10.000!

El suport d’un equip de voluntaris sovint és imprescindible per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els familiars propers. Per això, ASSANDCA considera necessària la promoció de diferents activitats dedicades a fomentar el voluntariat, com ara organitzar cursos de voluntaris, sessions per resoldre dubtes, crear grups de treball i fer trobades. Amb els teus gestos ens pots ajudar a sumar més llaços per fer menys dolorós el càncer!

Si bé la recollida de donatius puntuals i periòdics és important per a ASSANDCA, encara ho és més disposar de més socis i voluntaris amb la finalitat d’iniciar l’activitat en benefici dels malalts i els familiars.

icona_off  2,643 LLAÇOS

 • Quin tipus de voluntariat t’interessaria fer?

  Ens pots ajudar de moltes maneres. Segur que n’hi ha alguna que encaixa amb tu!

 • Voluntari assistencial:

  Ajudant-nos a fer tasques d’acompanyament per fer més fàcil les gestions quotidianes de les persones que segueixen algun tractament oncològic perquè no estiguin sols a l’hospital, bé mentre fan un tractament o mentre hi són ingressats.

 • Voluntari d’esdeveniments:

  Ajudant en l’organització i desenvolupament dels tallers de lleure que organitzem col·laborant en l’organització i desenvolupament dels diferents esdeveniments solidaris que desenvolupem al llarg de l’any, com ara la Caminada Solidària Contra el Càncer, els actes del Dia Mundial contra el Càncer o la jornada ‘Andorra contra el Càncer’.

 • Voluntari suport d’administració:

  Per ajudar a la gestió diària i la logística de l’entitat.

 • Vull col·laborar com

  (*pots marcar una o més caselles)

 • ADVERTIMENT DE PROTECCIÓ DE DADES: De conformitat amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, s’informa la persona interessada que les seves dades personals passaran a formar part dels fitxers interns d’Assandca. Així mateix, s’informa la persona interessada que l’adreça on pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició és info@assandca.com. És obligació de l’usuari mantenir actualitzades les dades de forma que corresponguin a la realitat en cada moment.