socis-assandca-samarreta

TOTA COL·LABORACIÓ AMB NOSALTRES ES TRADUIRÀ SIMBÒLICAMENT EN LLAÇOS, QUE ANIREM SUMANT EN AQUEST MARCADOR. AJUDA’NS A SUPERAR ELS 10.000!

Fent-te soci d’ASSANDCA ens dones una oportunitat única per ajudar a les persones que pateixen càncer. Un dels nostres reptes prioritaris és donar el màxim de suport possible als afectats, però també a les seves famílies, que també pateixen el dur procés de la malaltia. Per això, amb la teva aportació periòdica podrem oferir-los més viatges per fer els tractaments, més suport d’especialistes, més assessorament i assistència, i seguir millorant la seva qualitat de vida i la dels seus. Gràcies per endavant per la teva ajuda.

icona_off  2,643 LLAÇOS

  • Dades bancàries

  • ADVERTIMENT DE PROTECCIÓ DE DADES: De conformitat amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, s’informa la persona interessada que les seves dades personals passaran a formar part dels fitxers interns d’Assandca. Així mateix, s’informa la persona interessada que l’adreça on pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició és info@assandca.com. És obligació de l’usuari mantenir actualitzades les dades de forma que corresponguin a la realitat en cada moment.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.